Louen

Louen is een modeboetiek met een inspirerend interieur, een sprankelend team van personeel en wellicht nog belangrijker, een prachtige kledingassortiment met een Deense touch. De eigenaresse Wendy Hansen is gestart als ondernemer op 12 april 2011 en is sindsdien in het bezit van een succesvolle modeboetiek. Haar ambities en affiniteit met mode heeft haar gebracht naar waar ze nu staat, in haar eigen winkel gepaard met haar uitgesproken visie.

De uitgesproken visie van Wendy is een visie die elke vrouw met haar zou kunnen delen. Schoonheid zonder poespas. Waarom moet die trukendoos open? De ware schoonheid van een vrouw openbaart zich wanneer de mode de vrouw niet overschreeuwt. De kleding moet de identiteit van de vrouw versterken en deze visie is duidelijk terug te vinden in de winkel. Louen’s sleutel tot succes, zoals Wendy zelf benoemd is dan ook: ‘de persoonlijkheid die de winkel uitstraalt, het thuis komen en de ongelimiteerde inspiratietoevoer’.

In september 2013 is Wendy gestart met haar eigen label. Door een gebrek aan toffe, hippe en betaalbare labels die direct inspringen op de laatste trends, is het idee achter Louen the Label ontstaan. Louen the label brengt meerdere collecties per seizoen uit, zodat je altijd een eyecatcher hebt!