Over Louen

Louen is een modeboetiek in Rotterdam op de Pannekoekstraat met een inspirerend interieur, een sprankelend team en wellicht nog belangrijker, een prachtig kledingassortiment met een Deense touch. Denk aan merken zoals, Second FemaleSelected FemmeNeo Noir en nog véél meer!

De eigenaresse, Wendy Hansen, is gestart als ondernemer op 12 april 2011 en is sindsdien in het bezit van een succesvolle modeboetiek. Haar ambities en affiniteit met mode heeft haar gebracht naar waar ze nu staat, in haar eigen winkel gepaard met haar uitgesproken visie.

De uitgesproken visie van Wendy is een visie die elke vrouw met haar zou kunnen delen. Schoonheid zonder poespas. Waarom moet die trukendoos open? De ware schoonheid van een vrouw openbaart zich wanneer de mode de vrouw niet overschreeuwt. De kleding moet de identiteit van de vrouw versterken en deze visie is duidelijk terug te vinden in de winkel. Louens sleutel tot succes, zoals Wendy zelf benoemd is dan ook: ‘de persoonlijkheid die de winkel uitstraalt, het thuis komen en de ongelimiteerde inspiratietoevoer’.